Gott Nytt År

Detta får bli dagens sista inlägg. Nu måste jag nämligen lägga på ett kol och se till att bli färdig. Håret är i alla fall fixat nu och naglarna struntade jag i att måla, men jag har fortfarande sminket, kläderna och packning av väskan kvar att göra. Ni får ha super duper mega bra nyårsafton och GOTT NYTT ÅR PÅ ER!
0 comments

091231

God eftermiddag! Här är det full rulle just nu och det kommer det även att fortsätta vara resten av dagen. Mamma och pappa ska ha gäster över ikväll som de ska fira in det nya året med, så de håller på och förbereder för fullt. Själv ägnar jag mig åt att få mig själv i ordning. Som jag nämnde igår så har jag en hel del att göra jag med och nog blev det att jag fick ihop en liten lista för att inte glömma något.

Redan avklarat:
Rakar benen
Duschat
Lägga ansikts skrubb
Dammsuga mitt rum

Kvar att göra:
Smörja in kroppen med lotion
Måla naglarna
Plocka fram kvällens outfit
Fixa håret
Lägga sminket
Packa en väska (sovsäck, alkohol, m.m.)

Det mesta på min lista är för att göra mig själv redo, men med tanke på att detta är första gången på tre år som jag firar nyår med mina älskade vänner så har jag rätt till att göra den så perfekt som den bara kan bli och det innebär att jag får se till att jag själv känner mig kanon fin ;)
1 comments

Allmänt babbel

Fy tusan, vad trött jag är nu. Jag hade räknat med att bara jobba ett par timmar, men det blev att jag fick vara där från 9.30-16.30. Som tur var hade jag ganska mycket att göra i stort sätt hela tiden, så det var inte så farligt. Direkt efter jobbet drog jag en sväng förbi simhallen att önska dem gott nytt år och sen när jag väl kom hem satte jag mig framför tv:n och tittade på Victoria's Sectret Fashion Show 2009 som visades nu mellan 20.00 och 21.00 på TV3. Snacka om att de kvinnorna är oerhört vackra, även fast jag måste erkänna att jag tycker att visa av dem ser aningen för magra ut. Grymt snygga kläder har de på sig i alla fall ;)
Imorgon är det nyårsafton och det kommer bli en dag full med förberedelser. Jag har en hel del med saker jag ska göra innan jag ska hem till en tjejkompis för att fira in det nya året tillsammans med gänget. Hoppas jag inte glömmer något bara. Tror jag får ta och skriva en liten lista som jag sen bokar av efter hand ;)
0 comments