Imorgon börjar det

Imorgon är det den 1:e december och nedräkningen till julafton börjar på allvar. Jag har redan införskaffat den obligatoriska kalendern och längtar verkligen till imorgon, då jag får ta den första chokladbiten ur lucka ett. Det är verkligen något som hänger i sen man var liten och alltid hade en chokladkalender stående bredvid sängen, så att man det första man gjorde varje morgon var att kunna ta den där lilla goda chokladbiten. Visserligen varvade mina föräldrar med att vissa år ge en julkalender med många små packet på till mig och min bror och andra år hände det att vi fick både ock ;)

Nu nöjer jag mig i alla fall med att bara ha en chokladkalender och precis som när jag var liten kommer jag varje dag se fram emot nästa morgon då man får öppna en lucka till. Hur brukade ni räkna ner dagarna när ni var yngre?
0 comments

Videoblogg


Anledningen till att jag emellanåt låter som en kraxande kråka är för att jag är lite hes.
1 comments

Duschen väntar

Då var jag tillbaka från Komvux och dagens lektion. Det var bara jag där, så det blev nästan som att ha en privatlektion, hehe ;) Dock var inte dagens ämne så himla intressant, men det var rätt lugnt ändå. Nu tänker jag i alla fall hoppa in i duschen och fräscha upp mig lite. Känner mig riktigt risig i håret just nu och skulle väl egentligen behöva gå ner till simhallen och sätta mig en stund i bastun med inpackning i håret, men det regnar så fasligt mycket ute att jag verkligen inte har någon lust att gå utanför dörren över huvudtaget. Det får bli en annan dag istället.


0 comments