Min dag i korthet

Vad i hela friden!! Inlägget jag skickade från mobilen tidigare i dag har ju inte kommit upp! Det är lika tråkigt varje gång när man skriver ett mobilinlägg och det inte publiceras.

Jaja, jag hade i alla fall en bra dag i Göteborg i dag. Tåget var framme strax innan 12.00 och det var inga problem att hitta Jeanette bland allt folk. Vi började med att kika runt lite bland alla affärer i Nordstan, sen fortsatte vi vidare mot Arkaden och NK-huset. Vi valde att äta lunch på ett ställe som heter Frank's Coffee eller något. Efter det fortsatte vi promenera runt lite på Göteborgs gator för att sen strax innan jag skulle med tåget hem igen 16.27 ta en liten fika bestående av kulglass :)

Och för ungefär en timma sen var jag åter i Herrljunga. Om en halvtimme kommer det folk hem till mig för lite förfest och sen har vi tänkt dra till Folkets Park och festa till det. Det är ju trots allt Valborg. Hm, kanske dags för mig att göra mig i ordning lite om mina vänner kommer vid 19-tiden, hehe :P
0 comments

2010-04-30

God förmiddag.

I dag är det den sista april och även valborgsmässoafton. Ytterliggare en månad har gått mot sitt slut och i morgon går vi redan in på det här årets femte månad. Vart tar tiden vägen, allvarligt talat? Jag blir inte klok på det här, hehe :P

Om lite drygt en kvart ska jag gå fram till tågstationen och åka iväg till Göteborg. Jeanette är där över helgen så vi tänkte passa på att ses lite innan jag reser iväg nästa vecka. Det ska blir roligt att bara umgås, kika i lite affärer och snacka massor med skit :) Jag kommer mobilblogga lite under dagen, så vi hörs då. See ya!

I dag tänker jag strutta omkring i mina underbara rosa Converse.
0 comments

7 days

Nu är det bannemej inte långt kvar. Endast sex dagar och cirka elva timmar återstår nu innan jag sitter på det lilla planet till Köpenhamn för att sen där byta till ett större som fortsätter vidare över Atlanten till USA. Jisses, vad fort tiden har gått och ändå tycker jag inte den går fort nog :P Jag vill åka NU! Snart är jag "hemma" igen, hehe ;)
0 comments