2010-08-31

Hej! Just nu har jag lite lunchrast efter dagens första lektion. Om cirka 40 minuter ska jag sitta i klassrummet igen och då ska vi ha lektion i "Understanding Scenography". Än så länge verkar det vara en helt ok klass i alla fall, om än ganska svår för det krävs verkligen att man tänker utanför ramarna.

Sen tänkte jag bara ta och klargöra en sak. Jag tänker inte försvara mig för något jag inte har gjort. Det har jag ingen anledning att göra. Sen ska vi inte ens börja tala om dubbelmoralen ni kör med som anklagar någon utan anledning och sen gömmer er bakom anonymitet. Huvudsaken för mig är att de som betyder mest för mig, alltså min familj och mina vänner hemma i Sverige, tror på mig och det vet jag att de gör för de känner mig. NI ÄR GULD VÄRDA!Update: Ojdå, råkade visst stava fel på "dubbelmoral" förut. Tack så mycket du som la märke till detta :)
1 comments

VEM FASEN TROR DU ATT DU ÄR?!

Vad i helvete! I morse när jag loggade in på bloggen såg jag att jag hade fått ett par nya kommentarer, men jag han inte läsa dem då eftersom jag var tvungen att göra mig i ordning för skolan. Nu när jag loggade in igen för att läsa dem, ser jag att det är arga kommentarer. Först fattar jag ingenting, men sen ser jag att de hör till inlägg som jag inte ens har skrivit. Sist jag bloggade var i fredags och ändå fanns det inlägg både från lördagen och i går. När jag läser vad de handlar om får jag en ännu större chock. VEM FASEN SKRIVER SÅNA INLÄGG I NÅGON ANNANS BLOGG LIKSOM? DET ÄR SISTA GÅNGEN JAG GER UT ETT LÖSENORD TILL NÅGON KAN JAG LOVA!

Jag är rätt säker på att jag vet vem personen i fråga som har gjort detta är, för jag har bara lämnat ut lösenordet till den här bloggen till en enda person som dessutom kunnat veta om allt det som stod i inläggen. FAAN TA DIG ALLTSÅ! HUR KUNDE DU GÖRA NÅGOT SÅNT?! Du kan glömma att jag kommer förlåta dig för detta!

VÅR VÄNSKAP ÄR ÖVER!!!
2 comments

2010-08-30

Good morning! Måndag i dag och en ny skolvecka tar precis sin början. I går kväll hade några utav oss här på BV en väldigt mysig taco-kväll i en av de andra lägenheterna här. Vi tittade på the Princess Diaries, åt goda tacos och hade det ganska trevligt. Efter att vi ätit färdigt våra tacos och några till kommit till lägenheten, blev det efterrätt i form av glass och godis. Det var väldigt gott :)

Nä, jag får nog ta och sätta lite fart och göra mig i ordning nu. Om en halvtimma ungefär måste jag ge mig av mot skolan och här sitter jag i pyjamas fortfarande. Kram på er alla!
0 comments