2010-12-30

God morgon! Ja, gnistan och lusten att blogga har varit lite låg den senaste veckan. Det började med att jag la det hela lite på is för att kunna genomföra lite överraskningar och inte ville råka avslöja för mycket, men sen blev det bara att det fortsatte för jag förlorade helt energin till att sätta mig framför datorn och skriva. Jag vet dock att om jag bara kommer på rätt köl igen och kommer igång med skrivandet så kommer allt snart vara tillbaka till det normala igen.

Jag sitter i alla fall hemma i föräldrarnas vardagas rum i Herrljunga, Sverige just nu och tittar på reprisen av Americas Next Top Model - Cycel 13. Jag har varit hemma i Herrljunga sen tidigt på julaftons morgon. Mer om det kommer jag berätta i ett annat inlägg, för det var nämligen det hela min överraskning handlade om :) Egentligen skulle jag inte varit hemma hos föräldrarna förrän den 29 december (i går), men jag bokade om min biljett för ett tag sen och bestämde mig för att komma hem innan jul istället.

Men som sagt; mer om det i ett annat inlägg. Nu måste jag börja greja lite här hemma för i kväll kommer det gäster hit. Hörs förhoppningsvis någon mer gång under dagen!


To all my non Swedish readers: Please use the Google Translation-tool that's located on the side menu, because I will not translate these posts like I usually do. It's not translating perfectly, but I hope that it will make sense anyway :)
0 comments