Två av sovrummen

Jag hoppas att ni inte börjar tröttna på alla mina inredningsinlägg från the Sims 3, för här kommer ännu ett. Tänkte faktiskt lägga upp bilder på båda rummen jag satt och fixade med i går. Det ena är ett rum för en tonårs tjej och det andra är en flickig barnkammare. Tonårsrummet är jag grymt nöjd med och jag hade gärna själv haft ett rum som såg ut så faktiskt, hehe ;)

0 comments

Hemma redan

Jag blir så oerhört irriterad på SJ ibland. När jag kom fram till tågstationen såg jag att tåget som skulle avgå vid 12.08 var inställt och det stod inget om varför. Gaah, hur svårt kan det vara att få tågen att gå i tid?! Jag borde fasiken ta och starta ett eget tågbolag och konkurrera ut SJ, haha ;)

Nja, jag tror nog inte jag gör det, men ändå. Hur som helst så struntar jag i att åka till Alingsås nu. Jag hade ingen lust att stå på stationen och vänta i över en timme och nu när jag är hemma igen känner jag inte för att gå fram igen. På ett sätt är det skönt att bara sitta hemma för jag hade tänkt ha en helg då jag bara höll mig i Herrljunga, men samtidigt är det tråkigt att jag nu inte kan träffa min kompis. Vi får helt enkelt hitta en annan dag istället.

Vad har ni tänkt hitta på denna söndag?
0 comments

Jag tar tåget

Nu bär det av till Alingsås en stund för att umgås och prata lite med en gammal klasskompis från högstadiet. Det blir inte att vi träffas så ofta, men de få gånger vi gör det är det alltid lika trevligt. Även om vi stundtals har förlorat kontakten med varandra, har vi alltid lyckats ta upp den igen på ett eller annat sätt.
0 comments