The Sims 3

Nu tänkte jag sätta mig och nörda mig lite framför the Sims 3, innan jag tänker sätta mig framför tv:n om en liten stund och se på Amazing Race och sen Project Runway.Right now.
0 comments

2010-01-31

God eftermiddag i vintermörkret!

Blogg.se krånglade i går, så jag fick aldrig skrivit något inlägg innan jag åkte iväg till min killkompis i Borås. Sjukt kul hade jag i alla fall och jag älskar verkligen minna vänner (och självklart min familj också) mer än någonting annat på denna jord. Jag tog tyvärr inga bilder i går, men jag tänkte i alla fall försöka berätta lite kort om kvällen.

Vid 17.30 åkte jag iväg till Molla för att hämta upp min tjejkompis "C" som också skulle med till Borås. Tidigare hade jag även försökt få tag på två av killarna i gänget också, men de svarade inte så vi åkte utan dem. När vi hade kommit fram till "L"s lägenhet där vi skulle tillbringa kvällen och natten, bar vi in vårt pick och pack och gjorde oss hemmastadda. Vi diskuterade lite om vad vi skulle äta och vad vi skulle se på film. Det slutade med att vi drog till ICA Maxi och köpte med oss grejer hem för att kunna göra tacos samt chokladpudding. På vägen tillbaka till lägenheten tog vi dock vägen förbi tågstationen och hämtade upp "G" och vi stannade även till vid "Hemmakväll" för att se om vi kunde hitta någon film att se. Vi hittade en hel låda full med filmer där det stod "ta 10 filmer betala 250kr", så "G" köpte tio stycken filmer av blandad genre som vi sen valde mellan.

Det första vi gjorde när vi var tillbaka i lägenheten var dock att sätta igång med maten, för vi var alla ganska hungriga vid det här laget. Vi hjältes åt alla fyra och det var riktigt gott med tacos och sen chokladpudding till efterrätt. Första filmen vi såg var the House Bunny och sen var det någon anime film som jag inte kommer ihåg namnet på. Somna gjorde vi inte förens vid 03.00-04.00 någongång.

I dag vaknade vi upp vid 12.30 och åt smörgåsar och rester till frukost. Det fanns både överbliven köttfärs och chokladpudding kvar, så det var vad vår frukost för i dag fick innehålla, haha ;) Runt 15-tiden satte jag och "C" och i bilen igen och åkte hem och nu sitter jag alltså här. Den här helgen har varit fantastiskt roligt, men det har gått alldeles för fort. Jag vill inte att den ska vara över i morgon.
0 comments

2010-01-30

God eftermiddag kära vänner. Jag har varit upptagen hela dagen fram till nu, så därför blir det ett ganska sent första inlägg i dag.

Jag började min dag med simträning, sen blev det en lång och skön stund i bastun och efter det satte jag mig och tittade lite på "Företagscupen" som är en årlig fotbollscup här i Herrljunga. Cupen är långt ifrån slut, men jag orkade inte sitta där längre och sen kurrade magen någon förskräckligt på mig så jag kände att det var dags att ge sig av hemåt.

I kväll blir det film-/myskväll hemma hos en killkompis i Borås. Det var först tal om att vi skulle gå ut och festa, men ingen av oss verkar vara så jätte sugna på det och vad passar då bättre än en filmkväll? Det kommer bli bra filmer, goda drinkar och trevligt sällskap. Det perfekta sättet att tillbringa en lugn lördagskväll på :)

0 comments