2010-07-31

Hej alla söta bloggläsare! Jag sitter fortfarande här i pyjamas trots att jag varit vaken i ett par timmar nu, men jag har inte orkat klä på mig något annat. Jag ska ändå inte göra något i dag förän i kväll, då jag ska på middag hemma hos min morbror. Sen blir det också eventuellt utgång i Borås lite senare också, men det återstår att se. Ingenting är bestämt ännu, men det lutar lite åt det hållet i alla fall :)

Jag funderar på att färga håret i dag också. Jag köpte lite hårfärg i går och mitt barr skulle verkligen behöva fräschas upp lite. Jag ska till frissan på måndag, men jag skulle hemskt gärna få lite snyggare färg på håret. Jag har inte tänkt förändra det så mycket, utan mest lägga i en färg som är ganska nära min egen. Jag är mer ute efter glansen och fräschheten det ger när man färgar håret :) Längderna har även blivit lite blekta av solen, så jag vill få dem lite mörkare också. Eller tja, mörkare och mörkare kommer de väl inte bli, men lite mer jämnt i färgen i alla fall. Jag vill inte att det ska vara mörkt vid rötterna och ljusare i längderna bara för att det blekts av solen :)
0 comments

Tråkigt tråkigt tråkigt

Usch, det är det minsta man kan säga. Jag har så otroligt tråkigt här i Vara just nu, så det finns inte. Regnet öser ner ute och det kommer nästan inga kunder alls. Och de få kunder som faktiskt kommer in i affären kommer alla på samma gång, även fast de inte hör till samma "grupp" och då blir det mycket att göra. Men det vara i max en halv timma och sen är alla borta igen och jag får åter igen ingenting att göra.

Sen är vissa kunder så oerhört otrevliga också. Vi har en stor skylt i fönstret där det står att det är 20-50% rea på allt i affären och ändå frågar de om de är halva priset på allt. När man vänligt svarar att det inte är det, blir de jätte griniga och går och mumlar för sig själva. Haha, vilka clowner till kunder alltså :) En annan grej som de blir skit sura över är om jag till exempel inte kan priset på en vara utantill. Jag är inget vandrande lexikon över priserna, så ibland får jag gå och kolla vad saker och ting kostar och då står de framme vid disken och håller på. "Pust", "pfft" och "men" är de vanligaste ljuden de utstöter där de står, hahaha ;)

Som tur är finns det kunder som är hur snälla och goa som helst och då kan man inte låta bli att le. Varför kunde inte alla vara så istället? Jag vill ha fler artiga och roliga kunder och inga fler gnälliga och sura saker, hehe :P
0 comments

Veckans låt(ar)

Förra veckan glömde jag bort att lägga upp "veckans låt", så då tyckte jag det passade sig att lägga upp två stycken i dag istället :P Den första är den som egentligen skulle kommit upp förra fredagen och den andra är då den för denna veckan. Listen and enjoy!


Pink - Please Don't Leave Me

Miley Cyrus - I Can't Be Tamed
0 comments