Några bilder

Här är lite fler knasiga bilder från söndagens promenad i Borås jag tog med tjejerna. Haha, vi är inte riktigt kloka i huvudet någon av oss, men jag antar att det är därför vi har så oerhört roligt tillsammans. Vi filmade även våra eskapader, men jag vet inte om jag vågar lägga upp någon av dem här. Ni skulle tro att vi är helt galna, vilket vi i och för sig kanske är, men ett par bilder vågar jag i alla fall bjuda på ;)Livet vore bra trist utan er två ♥
1 comments

Liten uppdatering

Hej på er vänner! Jag har inte så mycket att blogga om ni egentligen, men jag tänkte ta och ge er en kort liten sammanfattning av min dag i dag. De resterande timmarna jag tillbringade på Medborgarskolan i Alingsås blev det inte mycket gjort på heller. Vi skulle sitta ner och skriva en utvärdering på vad vi tyckte om de grupparbeten vi hållit på med det senaste, men i och med att vi inte gjort så himla mycket gick det ganska snabbt och jag kan ju inte direkt påstå att allt i den utvärderingen var positivt.

Hur som helst så fick vi i alla fall sluta vid 11.30 och då gick jag bort till ICA Maxi, eftersom jag lovat mami att köpa med mig toalettpapper hem. När jag stod i kassan och skulle betala (som förövrigt var kassa 3, hehe :P) såg jag att en av tjejerna från min UGA grupp satt där. Nog för att jag visste att hon hade fått jobb i en av kassorna på ICA Maxi, men det var ändå en rolig överraskning att träffa på henne. Sen var det bara för mig att knalla tillbaka mot tågstationen och åka hem.

Under eftermiddagen i dag har jag försökt få ordning på det sista inför hösten, men jag måste vänta på ett brev/beslut från CSN för att kunna göra det fick jag reda på. Jag tänker därför ringa dem i morgon och stressa dem lite, för jag behöver verkligen få veta hur det blir, typ nu! Förhoppningsvis kan de snabba på alltihopa lite om jag ringer och ber snällt ;)

Annars har jag inte gjort så jätte mycket mer i dag. Pratat lite med familjen, ätit middag och kollat lite på tv. Hur har er dag sett ut?
0 comments

Beslutsångest

Nu inför mina studier i höst tänkte jag att det kunde vara roligt att införskaffa en ny söt väska att bära runt alla skolböcker i, problemet är bara att jag har hittat två kandidater som verkar lika bra och är lika söta bägge två. Båda väskorna finns hos Junkyard.se, har ungefär samma mått och kostar exakt lika mycket. Mitt nästa problem blir sen vilken färg jag ska välja. Gaah, denna beslutsångest!

Svea..

..eller Adidas?
0 comments