Go' kväll

Ojdå, det tog visst lite längre tid för mig att komma hem ifrån simhallen än vad jag hade räknat med, haha :) Men jag trivs väldigt bra där och det blir alltid att man träffar någon man känner, så då blir det att man stannar där en stund bara för att prata.

Jaja, nu ska jag se om jag kan hitta något att äta och sen blir det tv:n för mig resten av kvällen. Jag hade tänkt blogga lite mer, men jag är helt slut i hela kroppen efter det hårda träningspasset jag körde efter att jag tränat färdigt med barnen/ungdomarna så därför tänker jag bara sitta och ta det lugnt i stället.

Ha en trevlig kväll ♥
0 comments

Alingsås+simträning

Mätt i magen och redo beger jag mig nu mot tågstationen. Får se hur det går att hitta Utbildningens Hus i Alingsås, men det ska nog lösa sig hoppas jag. När allt är klart där måste jag ta första tåget hem, för det är ju onsdag i dag och det innebär simträning. Jag har packat ner mina badkläder, för jag tänkte ta och träna lite själv också när jag ändå är nere i simhallen.

Ha en trevlig eftermiddag så hörs vi någon gång efter 17.30 igen!
1 comments

Hemma igen

Det gick väldigt snabbt, smidigt och enkelt att växla pengarna och nu är jag redan hemma igen. Var inte ens borta i två timmar, för både trafiken och själva växlandet flöt på bra. Skönt att det gick så lätt, för jag hade verkligen ingen lust att stanna någon längre stund i Borås i dag, haha ;)

Nu ska jag ta och få i mig lite mat, för om ungefär en timme måste jag springa fram till tåget och åka till Alingsås igen. Vi ska tydligen få prata med någon SYO-konsult i dag och det var obligatoriskt att gå på, så jag har inte så mycket val. Förhoppningsvis får jag svar på ett par av de frågor jag har i alla fall.


Har man en dålig hårdag är det bra att man kan gömma sig under en mössa ;)
0 comments