31e augusti 2011

God morgon på er! Måste bara börja med att berätta att jag älskar statusen jag fick till på facebook denna morgon. "Just another day in hell.. eh.. I mean paradise" fick det bli för det är verkligen så jag känner just nu. Skolan har bara hållit på i en och en halv vecka och jag är redan helt överväldigad och som om det inte vore nog så gör medecinen jag äter nu att jag blir sjukt trött hela tiden. Jag orkar inte göra någonting och inte får jag göra det heller. Jag får inte delta på mina PE-klasser eftersom jag inte får anstränga mig med antibiotika i kroppen vilket suger för jag vill ju hemskt gärna vara med :/ För att göra saken ännu värre så vet jag inte ens om tabletterna hjälper. Jag känner inte av urinvägsinfektionen lika mycket, men min mage gör fortfarande sjukt ont emellan åt och jag börjar tröttna på att inte må bra.

Nu kanske ni undrar hur min status kommer in i det hela. Jag ser det som så här: att jag inte mår bra och behöver äta antibiotika suger = "hell", att jag inte har någon energi att göra något suger = "hell", att jag inte kan delta på mina PE-klasser suger = "hell". Samtidigt så har vi då motsatsen: jag bor i sjukt vackra Kalifornien = "paradise", jag har världens finaste pojkvän som behandlar mig som en prinsessa och alltid finns där för mig = "paradise", jag är riktigt nöjd med mitt schema denna terminen = "paradise".

Detta blev visst ett ganska gnälligt inlägg, men jag orkar verkligen inte med att inte må bra. Det tar så mycket energi som jag hade kunnat lägga på så mycket annat roligt istället. Jag är oerhört tacksam för att jag har så underbara vänner, en extremt stöttande familj hemma i Sverige och den mest fantastiska kärleken ever, men att vara sjuk och inte må bra är något av det värsta jag vet. Jag gillar inte min energinivå just nu i stort sätt endast räcker till att ta mig igenom skoladagen, utan jag vill bli frisk nu så jag kan återuppta mitt liv igen!

To all my non Swedish readers: Please use the Google Translation-tool that's located on the side menu, because I will not translate my posts like I used to do. It's not translating perfectly, but I hope that it will make sense anyway :)
1 comments
MAMMA

Det går över. Tror du tänker för mycket på allt du gott igenom med dina njurar, men de är ju bra. Puss