28e februari 2011

Fyfaan, säger jag bara! Inte nog med att det är måndag igen och att helgen försvann alldeles för fort, utan jag är fortfarande inte frisk. Jag börjar allvarligt fundera på om de jävla penicillinet jag tar försvagar mitt immunförsvar, för den nedrans förkylningen jag dragit på mig verkar aldrig vilja ge sig. Det känns som att jag har världens jäkla slempropp i halsen och jag hostar och harklar mig för att få bort den, men inte fasen försvinner den för det. Plus att jag fryser i stort sätt konstant samt låter som en kraxande kråka när jag försöker prata. Hur länge har detta hållit på? Fem förbannade dagar!

Jag vägrar ligga helt parralyserad hemma i lägenheten, men det blir så oerhört jobbigt att sitta på lektionerna och försöka koncentrera sig när man inte mår bra. Inte kan vara med på mina PE-klasser (Physical Education = Gym) heller, för jag vill inte riskera att bli ännu sjukare. Jag har redan missat en självförsvarslektion och två surfinglektioner på grund av detta och fler verkar det ju bli, eftersom jag aldrig blir frisk. Jag tycker inte om att vara sjuk :(


To all my non Swedish readers: Please use the Google Translation-tool that's located on the side menu, because I will not translate these posts like I usually do. It's not translating perfectly, but I hope that it will make sense anyway :)
0 comments