31e maj 2011

God dag! Min sista dag i Santa Barbara är här och det är med blandade känslor jag skriver detta inlägg. Jag är sjukt glad över att jag inom loppet av 36 timmar kommer sätta min fot på svenskmark och då genast vara flera tusen mil närmare min familj och mina vänner där hemma, men samtidigt så blir jag deprimerad över tanken på att jag kommer lämna alla de här i Kalifornien som betyder så sjukt mycket bakom mig. Jag vet att jag snart kommer tillbaka hit igen, men det är ändå jobbigt att säga "hejdå".

Jaja, först och främst så ska jag se till att få gjort det sista här i lägenheten. Jag har tvättat två maskiner med lakarn och handdukar som just nu ligger i torktumlaren och sen ska jag ta och städa lite lätt. I övrigt har jag lyckats packa ner alla mina ägodelar så lägenheten känns riktigt tom just nu. Tanken på att jag inte kommer bo här i höst känns lite tråkig, men samtidigt innebär det att jag kan påbörja ett nytt kapitel i mitt liv. Förhoppningsvis ett bättre kapitel än det som varit. En del av innehållet kommer vara det samma, men nytt boende för förhoppningsvis med sig nya möjligheter :)

To all my non Swedish readers: Please use the Google Translation-tool that's located on the side menu, because I will not translate my posts like I used to do. It's not translating perfectly, but I hope that it will make sense anyway :)
0 comments