29e november 2011

Hej på er! Kan väl inte påstå att jag har så mycket att skriva om vilket kanske gör detta inlägg onödigt, men jag sitter bara i skolan just nu och har tråkigt och jag hade av någon underlig anledning lust att skriva. Jag vet inte om det kommer bli något vettigt inlägg, men vad gör väl det en tråkig dag som denna, haha :P

Nä, men allvarligt talat så vet jag inte riktigt vad jag ska säga. Jag satt kvar ett antal timmar i skolan även efter jag hade haft min sista lektion bara för att få gjort lite läxor, men det tar en sån himla tid att redigera min kortfilm att jag seriöst börjar tröttna på den. Sen på kvällen åkte jag hem och somnade i stort sätt med en gång trots att klockan bara var 8.30pm. Lyckades i alla fall hålla mig vaken till strax efter 11pm och sen somnade jag som en stock.

I morse när jag vaknade var jag förvånansvärt pigg. Första gången på riktigt länge som jag inte var på väg att somna om med en gång igen. Första lektionen var över ganska snabbt och sen dess har jag försökt hitta något att göra. Min teater-lektion var inställd i dag, på grund av att läraren är på bättringsvägen efter en operation, så jag har varit ledig hela eftermiddagen. Jag har gjort lite mer läxor och nu ska jag börja repetera repliker med min scen-partner. Efter det blir det gymmet och sen får vi se vad resten av kvällen har att erbjuda :)

Vad har ni haft för er i dag?

To all my non Swedish readers: Please use the Google Translation-tool that's located on the side menu, because I will not translate my posts like I used to do. It's not translating perfectly, but I hope that it will make sense anyway :)
0 comments