29e november 2011

Hej på er! Kan väl inte påstå att jag har så mycket att skriva om vilket kanske gör detta inlägg onödigt, men jag sitter bara i skolan just nu och har tråkigt och jag hade av någon underlig anledning lust att skriva. Jag vet inte om det kommer bli något vettigt inlägg, men vad gör väl det en tråkig dag som denna, haha :P

Nä, men allvarligt talat så vet jag inte riktigt vad jag ska säga. Jag satt kvar ett antal timmar i skolan även efter jag hade haft min sista lektion bara för att få gjort lite läxor, men det tar en sån himla tid att redigera min kortfilm att jag seriöst börjar tröttna på den. Sen på kvällen åkte jag hem och somnade i stort sätt med en gång trots att klockan bara var 8.30pm. Lyckades i alla fall hålla mig vaken till strax efter 11pm och sen somnade jag som en stock.

I morse när jag vaknade var jag förvånansvärt pigg. Första gången på riktigt länge som jag inte var på väg att somna om med en gång igen. Första lektionen var över ganska snabbt och sen dess har jag försökt hitta något att göra. Min teater-lektion var inställd i dag, på grund av att läraren är på bättringsvägen efter en operation, så jag har varit ledig hela eftermiddagen. Jag har gjort lite mer läxor och nu ska jag börja repetera repliker med min scen-partner. Efter det blir det gymmet och sen får vi se vad resten av kvällen har att erbjuda :)

Vad har ni haft för er i dag?

To all my non Swedish readers: Please use the Google Translation-tool that's located on the side menu, because I will not translate my posts like I used to do. It's not translating perfectly, but I hope that it will make sense anyway :)
0 comments

28e november 2011

Hej. Nu har Thanksgiving-helgen kommit och gått och sista skolan veckan innan jullovet med vanliga lektioner är här. Den här helgen tog verkligen orken ur mig. Så mycket att göra för att förbereda Thanksgiving-maten, så mycket att göra för att städa undan allt efteråt, shopping hela dagen i fredags, läxor hela lördagen och söndagen blev det mer shopping.

Imorse när klockan ringde ville jag bara somna om igen, för efter en lång dag av shopping var det bara att sätta sig och göra färdigt alla läxor som ska in nu i veckan. Jag lyckades få klart alla engelska-uppsatser som skulle in i dag samt utvärderingen av yogan, men jag har fortfarande en uppsats att skriva till min teater-klass samt en himla massa redigerande kvar på min film som ska in på torsdag. Vem kommer sitta kvar varje dag efter skolan och jobba med den? Jo, jag! Jag är så sjukt glad att det bara är denna veckan och nästa vecka kvar av skolan och tre av mina fem kurser slutar redan denna veckan, så de behöver jag inte ens bry mig om nästa vecka :)

Jaja, nu ska jag försöka få gjort det sista också, så jag kan ha resten av veckans eftermiddagar ledigt. Eller, i alla fall fri från uppsatser, även fast jag kommer ha en film som ska redigeras färdigt.

Fantastisk solnedgång vi såg i fredags på väg hem från all shopping :)

To all my non Swedish readers: Please use the Google Translation-tool that's located on the side menu, because I will not translate my posts like I used to do. It's not translating perfectly, but I hope that it will make sense anyway :)
0 comments

Music of the week


Katy Perry - The One Who Got Away.
0 comments