August 28th, 2012

Hejsan!
 
I dag har jag inte haft några lektioner, för efter några ändringar i mitt schema kommer jag nu bara ha lektioner på måndagar och onsdagar. Jag har dock haft fullt upp ändå hittills och klockan är bara 12.30pm.
 
Jag började dagen med att prata lite med mamma och pappa via Messenger Video och det kändes så oerhört skönt att få prata av sig lite. Det är alldeles för många tankar som surrar runt i huvudet på mig nu. Skolan, jobb, framtidsplaner, eventuell flytt till ny lägenhet, m.m. Känner mig tyvärr inte riktigt hemma där jag bor nu, så jag ska titta på en annan lägenhet senare i eftermiddag och förhoppningsvis känns det bättre där. Fasar dock lite inför att ta upp detta med tjejerna jag bor med nu, men funkar det inte så funkar det inte. Känns som att vi är lite för olika tyvärr.
 
Hur som helst så kommer min dag fortsätta i samma snabba tempo som den haft hittills. Det är i och för sig ganska skönt att hålla sig sysselsatt för då kan jag tränga undan alla dumma tanker för en liten stund. Jag hoppas verkligen att jag snart kan få lite sinnesro i alla fall, för ska det fortsätta såhär resten av terminen kommer det bli jobbigt.
0 comments

August 27th, 2012

Good morning sunshines!
 
Jag vet inte hur ni har det med vädret, men här har vi klarblå himmel och strålande solsken :) Temperaturen ligger dock endast på 62ºF (cirka 17ºC) just nu, men enligt väderprognosen ska den stiga upp emot en 77ºF (25ºC). Lite synd bara att det är första dagen av terminen då och att jag i stort sätt kommer sitta inomhus på lektioner hela dagen. Får jag det schema jag vill kommer jag ha långa måndagar och onsdagar, men väldigt korta tisdagar och torsdagar samt lediga fredagar. Vi får väl se hur jag lyckas få ihop det ;)
Börjar dagen med en av mina favorit yoghurtar :)
0 comments

Been To Hell And Back

Jag vet att rubiken låter väldigt dramatsik och jag kan erkänna att den är en smula överdriven, men jag har haft en så förskräckligt jobbig dag att det inte är sant. För det första så tog jag tag och gjorde något som jag har gått och mått jätte dåligt över en längre tid, men som var tvunget att bli gjort. Och sen har jag bara suttit hemma i lägenheten helt ensam med bara mina egna tankar som sällskap och det brukar sällan sluta bra, eftersom jag börjar överanalyzera saker och ting och allt som oftast slutar det med att allt blir väldigt negativt. Nu har i alla fall solen sakta börjat gå ner över horisonten även på denna delen av jorden och jag längtar tills det blir dags att krypa ner i sängen så jag får sova. Håller tummarna att jag ska slippa massa hemska mardrömmar bara.
 
För att avsluta detta inlägg lite mer positivt så vill jag bara börja med att säga att jag inte vill att någon av er där ute ska oroa er för mig. Även om mitt liv det senaste har känts som att det har vänts upp och ner, så kommer allt lösa sig till slut. Jag är en kämpe och kommer att resa mig upp stakare än jag var innan efter alla motgånger. Jag har aldrig gömt huvudet i sanden hittills när livet känts tufft och tänker inte börjar göra det nu :)
 
Undrar om det är så man skulle se ut om man bokstavligt talat försökte gömma huvudet i sanden, haha :P
1 comments