August 28th, 2012

Hejsan!
 
I dag har jag inte haft några lektioner, för efter några ändringar i mitt schema kommer jag nu bara ha lektioner på måndagar och onsdagar. Jag har dock haft fullt upp ändå hittills och klockan är bara 12.30pm.
 
Jag började dagen med att prata lite med mamma och pappa via Messenger Video och det kändes så oerhört skönt att få prata av sig lite. Det är alldeles för många tankar som surrar runt i huvudet på mig nu. Skolan, jobb, framtidsplaner, eventuell flytt till ny lägenhet, m.m. Känner mig tyvärr inte riktigt hemma där jag bor nu, så jag ska titta på en annan lägenhet senare i eftermiddag och förhoppningsvis känns det bättre där. Fasar dock lite inför att ta upp detta med tjejerna jag bor med nu, men funkar det inte så funkar det inte. Känns som att vi är lite för olika tyvärr.
 
Hur som helst så kommer min dag fortsätta i samma snabba tempo som den haft hittills. Det är i och för sig ganska skönt att hålla sig sysselsatt för då kan jag tränga undan alla dumma tanker för en liten stund. Jag hoppas verkligen att jag snart kan få lite sinnesro i alla fall, för ska det fortsätta såhär resten av terminen kommer det bli jobbigt.
0 comments