March 30th, 2012

God dagens! Nu har det visst gått två dagar sen jag bloggade igen och det verkar det vara det nya antalet dagar jag låter det gå mellan inläggen just nu, haha :P Det kan ju i och för sig bero på att det inte händer så mycket annat i mitt liv just nu, förutom att jag ligger i sängen hela dagarna och kollar på tv och fortsätter kämpa för att besegra den här nedrans sjukdomen. Det fortsätter i alla fall att gå åt rätt håll, så jag är glad för det och håller tummarna att det fortsätter.

Har det hänt något annat sen sist? T åkte iväg till San Francisco i går och kommer vara borta tills på söndag. Han åkte upp dit för att umågs lite med en "släkting" ett par dagar och sen hämtar han upp sin bror och familjens nya hund på vägen hem. Japp, T's familj som redan har tre hundar och två katter här i Kalifornien och ytterligare fyra katter i New Jersey har besämt sig för att skaffa ännu en hund. Vi får väl se hur det går :)

To all my non Swedish readers: Please use the Google Translation-tool that's located on the side menu, because I will not translate my posts like I used to do. It's not translating perfectly, but I hope that it will make sense anyway :)
1 comments