May 31st, 2012

God morgon.

Kan ni gissa vart jag är just nu? I Sverige :) Jag ligger för tillfället nerbäddad på soffan hemma hos mina föräldrar och försöker förstå att jag faktiskt inte är i USA längre. Det har inte riktigt sjunkigt in att jag är hemma i mitt barndomshem igen, men det gör det väl om ett par dagar. Det hoppas jag att det gör i alla fall.

Flygresan gick i alla fall bra och alla mina väskor kom fram hela vägen till Landvetter Airport i Göteborg. Det kändes fakrtiskt riktigt bra att se mina föräldrar stå där i vänthallen och välkomna mig hem. Att krama om dem var något jag absolut behövde efter de senaste dagarna.

I dag har jag hur som helst bara tänkt ta det lugnt. Jag har varken lust eller ork till att göra något, utan jag behöver ett par dagar för att återhämta mig efter allt som hänt.

To all my non Swedish readers: Please use the Google Translation-tool that's located on the side menu, because I will not translate my posts like I used to do. It's not translating perfectly, but I hope that it will make sense anyway :)
0 comments