November 29th, 2012

Hejhopp!
 
I dag är en dag då jag inte känner för att göra någonting alls förutom att ligga i sängen hela dagen och så har jag känt de tre senaste dagarna. Jag har ingen ork, motivation eller lust till att göra något och det faktum att vi har tonvis med saker att göra i skolan nu när det bara är två veckor kvar tills terminen är över gör inte saken bättre. Jag ser verkligen fram emot att slippa läxor och annat elände, men som jag skrivit tidigare så är det ju med blandade känslor som jag räknar ner dagarna tills sista slutprovet är gjort.
 
Jag har förresten både läst och hört att det är snö i Sverige just nu :P Har har det regnat konstant sen i går förmiddag och det ska det tydligen fortsätta göra veckan ut. Med tanke på hur torrt det är här så behövs det, men jag äger varken ett paraply eller ett par stövlar här eftersom jag lämnade allt sånt i Sverige, så jag är inte jätte förtjust i idéen att behöva bli blöt så fort jag går utanför dörren. Men det är ju bara att acceptera och leva med att jag kommer se ut och känna mig som en dränkt råtta några dagar framöver, haha ;)
0 comments

November 26th, 2012

Hej på er! Det var inte i går, haha ;)
 
Jag hade tänkt börja detta inlägg med "god morgon", men eftersom det inte direkt är någon god morgon så kändes det bara fel att skriva det. Jag vaknade upp med både ont i magen och illamående i dag, men förhoppningsvis försvinner det snart så jag slipper gå runt och må skit hela dagen.
 
Annars då? Jo, jag har haft en ganska fullspäckad vecka sen sist jag skrev, så därav blev det inte mycket tid över för lilla bloggen. Måndag, tisdag och onsdag bjöd på antingen skola, jobb eller både ock; torsdag, fredag och lördag innehöll "Thanksgiving"-firande och umgänge med vänner; och söndagen bestod mest bara av studier.
 
Och i dag börjar en ny vecka igen. Den näst sista veckan av vanliga lektioner för den här terminen, sen återstår bara en vecka av finals och efter det har jag avslutat min femte och sista termin på SBCC. Jag satt och räknade på hur många dagar jag har kvar i USA den här gången och hur många gånger jag än räknade om så blev resultatet tyvärr det samma. 26 dagar är allt jag har kvar tills jag sitter på planet tillbaka till Sverige igen, utan att veta när jag kommer få se alla mina vänner och alla platser här i Santa Barbara igen.
 
Här nedan är ett litet urval av bilder från min första termin (hösten 2010) som jag tror jag visat förut, men lägger upp en gång till bara för att. Det känns som så länge sen nu, men vissa dagar känns det som att det lika gärna kunde ha varit i går som jag för första gången satte min fot här :)
0 comments

November 19th, 2012

God morgon!
 
Hur är allt med er denna måndag? Med mig är det bra, men som vanligt är jag så sjukt trött att jag inget hellre vill än att ligga kvar i sängen och sova lite till. Börjar bli riktigt trött på att aldrig känna mig riktigt utvilad, men tyvärr är det så min verklighet ser ut just nu så det är bara för mig att acceptera det.
 
Dagen i dag kommer se ut som alla andra dagar gör för min del: skola och sen plugg. Vilket superroligt liv man lever som student ibland, haha :P Nä, men så jätte farligt är det inte, men det finns ju självklart roligare saker att göra än att bara vara antingen hemma eller på "campus". Förresten så är det bara cirka fyra veckor kvar nu tills den här terminen är slut. Jag vet inte riktigt hur jag känner inför det faktum att min sista dag här i Santa Barbara närmar sig med stormsteg, men jag har varit här i två och ett halvt år nu så jag kanske behöver prova på något annat ett tag och det är ingenting som säger att jag inte kommer åka tillbaka hit i framtiden igen. Jag har många oskrivna blad kvar i livets stora bok att se fram emot :)
1 comments