September 26th, 2012

God morgon och trevlig onsdag på er!
 
Andra (och även sista) skoldagen för denna vecka är här och just nu vet jag inte hur jag ska kunna ta mig igenom den. Först har jag lektioner mellan 9.35am-5.45pm och sen blir det tre timmars jobb direkt efter det, så jag kommer inte vara hemma förrän runt 9pm i kväll. Jag känner mig så sjukt seg i hela kroppen och det enda jag vill göra är att bara krypa ner under täcket igen och sova lite till, men tyvärr kan jag inte det. Det är bara att bita ihop och köra på ändå.
Bjuder på en gammal Instagram bild för orkar inte ta någon ny nu på morgonen ^^
0 comments

September 24th, 2012

Hej på er igen!
 
Det var verkligen inte i går som jag skrev en rad här, men nu känner jag att jag varit borta från bloggen länge nog så därför kommer här i alla fall ett kort litet inlägg. Jag tänker inte slösa varken er eller min tid på att berätta om allt som hänt de senaste veckorna, men jag man kan lugnt säga att de varit en enda stor berg-och-dalbana av känslor. Några glada och positiva och några inte så glada och negativa. Hela spektrat har jag fått genom gå, men som det gamla ordspråket lyder "det som inte dödar, det härdar", så jag hoppas att jag kommer ut starkare efter allt det här. Livet går vidare trots allt och förhoppningsvis lär man sig alltid något på vägen och växer som människa.
 
Nu måste jag skynda mig iväg till skolan. Börjar om cirka 20 minuter, men vill hellre vara i tid än komma försent. Det faktum att jag fortfarande inte trivs i lägenheten där jag bor gör ju knappast att jag får mindre bråttom att komma i väg heller, men jag letar för fullt efter något nytt och hoppas verkligen att jag hittar det snart.
 
Kram på er tills vi hörs igen!
1 comments

Study Session

Just nu sitter jag i en lägenhet som tillhör några andra svenskar här i SB och pluggar lite. Alla sitter klistrade vid sina datorer och jobbar på för fullt med sina läxor, för nu börjar skolan dra igång på allvar. De första proven samt inlämningsdatumen för hemuppgifter närmar sig med stormsteg och det gäller att verkligen göra bra i från sig nu i början för de avgör hur resten av terminen kommer gå.

Musik, franska och männsklig sexualitet.
0 comments